Πληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αφού μας στείλετε την παραγγελία σας, επικοινωνούμε μαζί σας με email, fax ή τηλ. για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Επίσης μας ενημερώνετε για τον τρόπο πληρωμής και αποστολής που επιθυμείτε.
Αφού ολοκληρωθεί η πιο πάνω διαδικασία σας αποστέλλουμε άμεσα τα προιόντα σας.

Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο 210 6857031 ώρες καταστημάτων ή μέσω email στο sales@ikarosmusic.gr όλο το 24ώρο.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Aντικαταβολή : Με τα ΕΛΤΑ ή μέσω κάποιας εταιρίας μεταφοράς και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, τα χρεώνεστε εσείς.

Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό : Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Eurobank ή την Πειραιώς. Τα έξοδα αποστολής, τα χρεώνεστε εσείς.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται άμεσα η αποστολή των προιόντων που επιλέξατε.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μετά την παραγγελία σας θα σαs στείλουμε αναλυτικά το κόστοs τηs παραγγελίαs σαs μαζί με τα έξοδα αποστολήs και αντικαταβολήs

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα προιόντα επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα, χωρίς συμβιβασμούς.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων και οφείλετε να επιστρέψετε το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παραλάβατε.